MAI: peste 230 de oameni înzăpeziţi, salvaţi de autorităţi în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele MAI au participat la intervenţii FOTO Adevărul
Forţele MAI au participat la intervenţii FOTO Adevărul

În ultimele 24 de ore, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au acţionat în sprijinul populaţiei din 76 de localităţi, aflate în 23 judeţe unde au fost înregistrate efecte ale fenomenelor meteo severe. printre care şi Călăraşi.

Peste 230 de persoane care au rămas blocate cu autoturismele pe drumurile înzăpezite au fost scoase de pompieri, poliţişti şi jandarmi, fiind transportate în zone sigure. În zonele afectate de ninsoare şi viscol, s-a intervenit la 16 cazuri medicale mai deosebite, toate persoanele fiind salvate. În prezent, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă în judeţele care au fost afectate de fenomenele meteorologice severe din ultimele zile. 

Ministerul Afacerilor Interne, prin Centrul Naţional de Conducere Integrată, monitorizează în continuare situaţia din zonele care s-au aflat sub avertizarea codurilor meteorologice. MAI recomandă populaţiei să ţină în continuare cont de indicaţiile autorităţilor până la eliminarea definitivă a efectelor fenomenelor meteorologice severe.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite