Locul 21. Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei”, premiat cu 20.000 de euro la Olimpiadele Kaufland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei” din Călăraşi a reuşit să ocupe un onorant loc 21 în clasamentul celor peste 1.100 unităţi şcolare care au participat la proiectul educaţional Olimpiadele Kaufland.


Graţie activităţilor desfăşurate de elevii de la malul Borcei(plantare de copaci, ecologizare, creaţii literare, vizite la diverse fabric, întreprinderi, companii, ateliere, reciclare deşeuri, educaţie pentru situaţii de urgenţă, competiţii sportive, stil de viaţă active, sesiuni de informare privind necesitatea utilizării raţionale a resurselor) şcoala va fi recompensată cu 20.000 de euro.

Peste 100 de şcoli, în competiţie

103 instituţii de învăţământ vor fi premiate cu până la 40.000 de euro după ce au trecut proba Olimpiadelor Kaufland. Locul întâi va fi premiat cu 40.000 de euro, locul doi, cu 30.000 de euro, iar următoarele 101 şcoli din clasament vor fi recompensate cu câte 20.000 de euro fiecare. Premiile vor fi folosite pentru proiecte dedicate unităţilor de învăţământ, cu scopul îmbunătăţirii actului educaţional. Programul a reprezentat o competiţie naţională care şi-a propus să încurajeze desfăşurarea de activităţi educaţionale în şcoli, în afara orelor de curs, pentru a stimula, în rândul copiilor şi tinerilor, creativitatea, talentul, spiritul civic, lucrul în echipă şi alte abilităţi.
 

Vă recomandăm şi:

Concurs naţional de dezbateri pentru liceeni

Cum vor să prevină consumul de droguri din şcoli Ministerul Educaţiei şi Agenţia Naţională Antidrog

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite