Legalitatea transporturilor de mărfuri la graniţa cu Bulgaria, în atenţia poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei Rutiere, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale de mărfuri şi persoane, la graniţele cu Bulgaria şi Ungaria.

 Au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 40.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de peste 7.000 de lei.

Pe 9 octombrie, oamenii legii au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de transport public de mărfuri şi persoane. Acţiunile s-au desfăşurat sub egida TISPOL, pe sensul de intrare pe teritoriul României, la graniţele cu republicile Bulgaria şi Ungaria. De asemenea, poliţiştii au urmărit prevenirea şi combaterea deţinerii şi transportului ilegal de substanţe stupefiante şi depistarea bunurilor şi valorilor provenite din comiterea de infracţiuni.

În urma verificărilor, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 38.500 de lei, dintre care câte 8 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea legislaţiei speciale în domeniul transporturilor şi pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. De asemenea, s-a dispus confiscarea de articole de îmbrăcăminte nedeclarate sau fără documente de provenienţă, în valoare de aproximativ 7.400 de lei. La acţiuni au participat şi poliţişti de frontieră, de la imigrări, inspectori vamali şi specialişti în controlul transportului rutier.

Vă recomandăm şi:

Spre litoral, prin Ostrov. Traversarea Dunării între Călăraşi şi Silistra, în grafic

Cozi tot mai mari la îmbarcare. Traversarea Dunării la Chiciu, aproape imposibilă din cauza apei scăzute

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite