Judeţul Călăraşi a înregistrat cel de-al 20-lea deces provocat de noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte 42 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.196, informează, vineri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). În ultimele 24 de ore a mai fost raportat încă un deces în judeţul Călăraşi, numărul celor răpuşi de COVID-19 ajungând la 20.

Conform GCS, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 42 de decese - 25 bărbaţi şi 17 femei - ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vaslui.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 - 39 de ani, câte două la categoria de vârstă 40 - 49 ani şi 50 - 59 ani, 13 la categoria de vârstă 60 - 69 ani, opt decese la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 16 la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 38 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru alţi trei pacienţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. 

La nivel naţional au fost anunţat vineri alte 1.392 de cazuri noi de COVID-19, bilanţul îmbolnăvirilor fiind de 76.335.

Vă mai recomandăm şi:

Focar de COVID-19 la spitalul din Lehliu. Secţia Chirurgie a fost închisă, câte persoane sunt infectate

Cum să nu aduci coronavirusul acasă. Opt reguli esenţiale pentru salvatori

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite