Irina Loghin, recital de excepție, pe 1 octombrie, la Călărași. Spectacolul este dedicat tuturor bunicilor

0
0

Persoanele vârstnice din Călărași sunt sărbătorite pe 1 octombrie cu un spectacol de zile mari. Pe scenă sălii „Barbu Știrbei” va urca îndrăgita înterpretă Irină Loghin. Intrarea la spectacol este liberă.

Irina Loghin susține un recital la Calarasi pe 1 octombrie FOTO Adevărul
Irina Loghin susține un recital la Calarasi pe 1 octombrie FOTO Adevărul

Sâmbătă, 1 octombrie 2022, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează un spectacol de muzică și voie bună dedicat persoanelor vârstnice.

Evenimentul începe la ora 18.00, în Sala ”Barbu Știrbei” din Călărași. Pe scenă vor urca Irina Loghin, Ilie Caraș și ansamblul folcloric Bărăganul. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cea mai frumoasă artistă

Irina Loghin a ajuns la vârsta de 83 de ani şi, în pofida timpului, se mândreşte cu felul în care arată şi cu genele bune moştenite. În tinereţe, artista a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale scenei româneşti, un etalon de eleganţă şi bun gust.

Irina Loghin este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica românească populară, cu o carieră impresionantă de peste şase decenii ca solistă şi zeci de milioane de fani în toate colţurile ţării care-i fredonează doinele cu foc şi dor. 

Are mare grijă de silueta ei

Artista are foarte mare grijă de silueta ei, adoptă un stil de viaţă sănătos şi are propriul ritual de îngrijire a frumuseţii.

Doamna cântecului popular românesc a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi care o ţine în formă. Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

„Totul vine de la alimentaţie. Eu, în fiecare dimineaţă, beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea” de la PRO TV.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite