Investiţie. Şcoala Tudor Vladimirescu va fi reabilitată cu 935.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala Tudor Vladimirescu va fi reabilitată FOTO Facebook/PMC
Şcoala Tudor Vladimirescu va fi reabilitată FOTO Facebook/PMC

Municipiul Călăraşi a devenit beneficiarul unei noi finanţări europene, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară, prin semnarea contractului de finanţare a proiectului ”Reabilitare termică a Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu”.

Reabilitarea termică a Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu este cel de-al treilea proiect de acest gen pentru care Municipiul Călăraşi a obţinut finanţare europeană, obiectivele fiind aceleaşi ca în proiectele de reabilitare termică a Grădiniţei cu Program Prelungit Ţara Copilăriei şi a Liceului Teoretic Mihai Eminescu. 

Contractul de finanţare semnat pe 23 iulie are o valoare de aproximativ 935.000 de euro, odată cu semnarea acestuia Primăria Municipiului Călăraşi depăşind pragul de 10 milioane de euro în ceea ce priveşte proiecte cu finanţare europeană aflate în implementare în exerciţiul financiar european aferent perioadei 2014-2020. 

În perioada imediat următoare se va iniţia achiziţia serviciului de elaborare a proiectului tehnic şi a contractului de lucrări, procedură  estimată la o durata de  8 luni, execuţia lucrărilor de anvelopare urmând a avea o durata de 24 luni, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite