Incendiu de vegetaţie uscată în satul Negoieşti. Focul a fost pus intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat cu o autospecială de stingere timp de 50 de minute pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată care mistuia o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi.

  Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului se pare că incendiul ar fi fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetaţiei uscate. Flăcările au fost observate miercuri seară, în jurul orei 19.00. Imediat s-a dat alarma la Detaşamentul de pompieri Olteniţa pentru a interveni pe raza localităţii Negoieşti, comuna Şoldanu.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul de vegetaţie uscată se manifesta cu flacără şi cu fum dens pe o suprafaţă de aproximaţiv 3.000 metri pătraţi, existând risc de extindere a arderii, din cauza fumului.

Pompierii s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 50 de minute. Din fericire, în urma incendiului, de această dată, nu s-au înregistrat pagube materiale.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite