"În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine", o comedie spumoasă, cu Horaţiu Mălăele şi fiul său, pe 17 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horaţiu Mălăele, pe scenă alături de fiul său FOTO teatru.pro
Horaţiu Mălăele, pe scenă alături de fiul său FOTO teatru.pro

O comedie burlească, plină de bufonerii à la Stan şi Bran va descreţi, cu siguranţă, frunţile spectatorilor călărăşeni joi, 17 martie, începând cu ora 18.00. Piesa „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…” se joacă la Călăraşi, la sala Barbu Ştirbei, în cadrul stagiunii teatrale de primăvară.

Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă, protagonista lungmetrajului „Nunta mută”.

Un cuplu fericit, care trăieşte în atemporalul rural, are în sfârşit parte de o surescitare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor). Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Tatăl (Horaţiu Mălăele), neîndemânatic şi foarte miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreţinerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

Vă recomandăm şi:

Teatru. "Egoistul", un spectacol de colecţie, deschide stagiunea culturală de primăvară în Bărăgan, pe 3 martie

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Fidelitate”, o poveste despre viaţa de cuplu, reprogramat pentru luni, 11 mai

Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş vin la "Primăvara culturală". Ce spectacole sunt programate până pe 27 mai

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite