Ger năprasnic în următoarele două zile, minime de minus 22 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gerul năprasnic pune stăpânire pe jumătate din ţară. Temperaturile vor scădea în următoarele 2 zile la minus 22 de grade. Meteorologii au emis cod galben de frig cumplit pentru mai multe judeţe, printre care şi Călăraşi.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), de joi, 19 ianuarie, ora 12.00, şi până sâmbătă, 21 ianuarie, pra 10.00, vremea va fi deosebit de geroasă. "În intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă în noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, urmând ca vineri spre sâmbătă (20/21 ianuarie) gerul să persiste în special în Transilvania, Oltenia şi Muntenia.

Temperaturile minime se vor încadra în general între -22 şi -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative. în partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie local în Muntenia şi în Dobrogea vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, astfel că pe spaţii restrânse zăpada depusă anterior va fi temporar spulberată", spun meteorologii.

Vă recomandăm şi:

S-au redeschis 8 drumuri judeţene. Se circulă în condiţii de iarnă

Cum a ajuns Bărăganul mica Siberie a României. Recordul de ger datează din 1986. Poveştile unor ierni de groază

Prognoza meteo: ce vreme se anunţă. Când ne loveşte un val de aer african, cât de cald se face şi unde se întoarce frigul

Avertizare de vreme rea. Trei zile de ploi, temperaturi scăzute şi ninsori la munte

Prognoza meteo: vine un nou val de aer polar. Cât de frig se face, unde lovesc ploile, când se anunţă brumă şi ninsori

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite