FOTOGALERIE Sport extrem. Tudor Naghi, fiul răposatului miliardar Aldis, pasionat de cursele off-road

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Naghi testează limitele maşinii sale Foto: Facebook
Tudor Naghi testează limitele maşinii sale Foto: Facebook

Unicul fiu legitim al răposatului miliardar Aldis nu ratează nicio ocazie să-şi arate pasiunea pentru maşini. Tudor Naghi a testat limitele bolidului său 4x4 şi a imortalizat momentul într-un album de fotografii, postat pe Facebok. Tabloiul Cancan a anunţat că fiul celui mai bogat om din Bărăgan a fost la ieşire off-road prin ruinele fostului Combinat Siderugic din Călăraşi. Tudor este unicul copil natural al milionarului Geo

Cârciumarul a fost fermecat atunci de frumuseţea Sorinei, o ospătăriţă foarte tânără care lucra cu el. La 20 de ani, Sorina îl aducea pe lume pe Tudor, copil pe care George l-a recunoscut imediat ca fiind fiul lui. Băiatul poartă şi numele tatălui său, tocmai pentru a sublinia legătura lor.

Maşina 4x4 rezistă Foto: Facebok

VEZI AICI IMAGINI CU TUDOR NAGHI

L-a întreţinut mereu

George nu s-a însurat însă cu Sorina, pentru că în viaţa lui a intervenit cea de-a treia femeie, Alina, cea care i-a şi devenit soţie. Naghi nu şi-a uitat însă băiatul şi a avut grijă întotdeauna să-l întreţină. George Naghi era destul de nemulţumit de fiul său pentru că băiatul era o fire mai rebelă şi îi aducea destule neplăceri. Lui Tudor îi plăceau jocurile de noroc, iar milionarul nu mai voia să-i dea bani pentru a-şi satisface acest viciu. „Băiatul n-a fost uşă de biserică, îi plăceau jocurile de noroc, dar a lăsat-o mai moale, acum mai bine de un an. El spune că a renunţat la ele, pentru că şi-a dat seama că nu-i aduc nimic bun“, a relatat un apropiat al familiei. Chiar dacă s-a mai certat cu tatăl său, apropiaţii celor doi spun că aveau o relaţie destul de bună şi că de fiecare dată se împăcau.

Ultima reuniune de familie

Chiar în ziua de 7 august 2011, atunci când George Naghi şi-a găsit sfârşitul într-un accident nautic pe braţul Borcea, la casa de pe malul Dunării se afla şi Tudor, alături de soţie şi de fiica sa. După ce au mâncat, milionarul a plecat alături de soţia sa Alina, la o plimbare cu barca. „Să nu plecaţi! Aşteptaţi-ne că venim repede!“, au fost ultimele vorbe ale lui George Naghi către copiii săi, înainte să plece la debarcader. N-a mai venit însă niciodată.

Citeşte şi: FOTOGALERIE Alina Naghi se reface. Văduva miliardarului Aldis, la cumpăraturi pe Calea Victoriei

Citeşte şi: FOTOGALERIE Imperiul Aldis, pe butuci? După ce a vândut ferma, soţia răposatului George Naghi a închis mai multe magazine din ţară

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite