Dosar. Fostul director al Uniqa şi doi agenţi de asigurări, anchetaţi pentru luare de mită, au fost achitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei agenţi de asigurări, anchetaţi pentru luare de mită, au fost achitaţi definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins ca nefondat apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi. Curtea de Apel a stabilit că denunţul făcut de patronul unui service din oraş nu a fost real.


Directorul Uniqa Asigurări din Călăraşi, Gheorghe Spînu, Marius Iorga, unul din subalternii săi, şi Mihai Adrian Şerban de la Aliantz Ţiriac, au fost reţinuţi pe 10 iulie 2014 de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, pentru luare de mită. Anchetatorii îi suspectau că ar fi cerut bani, în perioada octombrie-decembrie 2013, de la patronul unui service auto din oraş pentru a-I repartiza clienţi să le repare maşinile. Acesta este şi cel care a făcut denunţul.

În timpul anchetei, procurorii călărăşeni au stabilit că în intervalul octombrie – decembrie 2013 Marius Iorga, inspector de daune la SC Uniqa Asigurări SA şi Gheorghe Spînu, director la aceeasi societate de asigurări precum şi Mihai Adrian Şerban, inspector de daune la SC Ailianz Ţiriac Asigurări SA au pretins şi primit de la martorul denuntător diferite sume de bani (respectiv un procent din valoarea lunară încasată) în schimbul repartizării clienţilor pentru repararea autoturismelor la societatea sa. Cu toate acestea, Curtea de Apel Bucureşti i-a găsit nevinovaţi pe cei trei.

Vă recomandăm şi:

Viitorii pensionari, la mâna doctoriţei şpăgare. Prinsă în flagrant când lua mită, femeia avizează în continuare dosare pe caz de boală

Pensii pe caz de boală, avizate pe bani. Doctoriţa şi asistenta, prinse când luau mită, cercetate sub control judiciar

Reţeaua escrocilor cu pensii de invaliditate, anihilată. Peste 200 de persoane au obţinut 6 milioane de lei din boli închipuite

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite