Doi tineri, depistaţi de jandarmi cu substanţe interzise în buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii i-au depistat pe cei doi suspecţi având asupra locr substanţe interzise FOTO IJJ Călăraşi
Jandarmii i-au depistat pe cei doi suspecţi având asupra locr substanţe interzise FOTO IJJ Călăraşi

Doi tineri din municipiul Călăraşi au fost depistaţi de jandarmii călărăşeni în perioada 01-03 martie, având asupra lor o ţigaretă şi un grinder metalic ce conţineau fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv.

                                                                                           Astfel, în dimineaţa zilei de 03 martie, în jurul orei 00.15, atenţia unui echipaj de jandarmerie, aflat în misiune de patrulare pe  Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Călăraşi, a fost atrasă de comportamentul suspect al unui tânăr, care la vederea jandarmilor a mărit ritmul de mers.

După efectuarea legitimării şi a controlului corporal preventiv, asupra bărbatului, în vârstă de 23 ani, jandarmii au identificat un recipient metalic de mărunţit, de tip grinder în interiorul căruia se aflau fragmente vegetale de culoare galben - verzuie, susceptibile a avea efecte psihoactive.

În data de 01 martie, în jurul orei 21.00, jandarmii călărăşeni au surprins, într-o zonă mai retrasă de pe Bulevardul Republicii, din municipiul Călăraşi, un bărbat, în vârstă de 24 ani, care avea asupra sa o ţigaretă confecţionată artizanal cu fragmente vegetale pasibile a avea efecte psihoactive.  Conform declaraţiilor celor doi tineri, produsele erau pentru consum propriu. Jandarmii le-au întocmit celor în cauză documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităţilor competente pentru continuarea cercetărilor.         

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite