Diplomă de apreciere de la Prefectură pentru pompierii care luptă cu pandemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diplomă pentru pompierii călărăşeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Diplomă pentru pompierii călărăşeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Prefectul judeţului Călăraşi, Valentin Barbu le-a mulţumit tuturor oamenilor implicaţi în procesul de vaccinare, acordându-le diplome de apreciere. Mulţumiri au primit şi pompierii care luptă cu pandemia.

Astăzi, în cadrul întrunirii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Prefectul judeţului Călăraşi, Valentin Barbu a oferit diplome de apreciere reprezentanţilor instituţiilor din prima linie.

În mesajul adresat, Prefectul judeţului Călăraşi a mulţumit tuturor structurilor teritoriale pentru efortul depus şi a menţionat că apreciază în mod deosebit calitatea umană a tuturor celor care au acţionat şi acţionează în această perioadă dificilă determinată de efectele situaţiei pandemice. Acesta a adpugat că este necesar să fie accelerat procesul de vaccinare la nivelul judeţului nostru, întrucât în opinia sa şi a specialiştilor, aceasta este cea mai sigură cale pentru a face faţă situaţiei pandemice.

La nivelul judeţului Călăraşi, până la data de 23 august fuseseră vaccinare 112.656, din care: doza 1 - 51.744 persoane, doza 2 - 49.877 persoane, Janssen (Johnson & Johnson) - 11035 persoane. 

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Unde vine toamna. În ce zone se anunţă furtuni puternice şi frig

Persoanele care au purtat mască, excluse din categoria contacţilor direcţi. Cine are prioritate la testare

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri