Copiii de la Complexul de Servicii Făurei, în vizită pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima zi a lunii septembrie a venit cu o premieră pentru copiii de la Complexul de Servicii Făurei: prima ediţie a Festivalului ,,Inima Toamnei”. Din toată inima, echipa de specialişti a C.S. Făurei a pregătit pentru copii un program special, pentru a marca această zi petrecută în oraşul de pe malul Borcei.

 Plini de voie bună, copiii au călătorit cu microbuzul D.G.A.S.P.C. spre municipiul Călăraşi, pentru a petrece o zi plină de suprize frumoase: după ce au admirat peisajul de toamnă din Parcul Central, plimbându-se pe faleză, un spiriduş cu inima mare i-a aşteptat, cu bucurie, pe terasa restaurantului Queen. Acolo au fost întâmpinaţi de o imensă inimă confecţionată din baloane, oferită în dar de un alt spiriduş inimos.

Prânzul şi-a făcut loc printre impresiile legate de această zi de toamnă, care a adus bucurie în sufletul copiilor, iar deliciosul desert pregătit special în formă de inimă i-a încântat pe cei mari şi cei mici, deopotrivă.

Alături de ei s-a aflat directorul executiv adj. al D.G.A.S.P.C. Călăraşi, Lavinia Grosu, şefa Centrului Făurei, Julieta Stan, precum şi cei care au contribuit ca bucuria copiilor să fie maximă în cadrul acţiunii ,,Inima Toamnei”.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite