Colindător la Porţile Cerului”. Fuego susţine un concert pe malul Borcei, pe 17 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgitul interpret Fuego vine la Călăraşi,pe 17 decembrie şi susţine un spectol la sala Barbu Ştirbei, începând cu ora 20.00 Concertul face parte din Turneul naţional de colinde şi cântece de Crăciun, care a început pe 3 decembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti şi se va încheia pe 27 decembrie, la Botoşani.

Spectacolul de la Călăraşi va avea loc la Sala Barbu Ştirbei, luni, 17 decembrie, de la ora 20.00. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Decembrie este luna în care Paul Surugiu – Fuego, unul dintre cei mai iubiţi artişti va porni la drum cu un turneu dedicat sărbătorilor de iarnă – “Colindător la Porţile Cerului”.

Fuego promite publicului multă emoţie, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăţi, premiere, dar şi cu tradiţionalele sale piese de iarnă. Fanii se vor putea bucura de un spectacol  de sunet şi lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinţi si de oameni dragi, de reîntâlniri şi emoţii ale copilăriei, de credinţă şi de patriotism. Alături de band-ul său, Fuego va oferi un spectacol memorabil de două ore.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite