Cine intră în cursă la parlamentare. Lista colegiile electorale din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile parlamentare au loc pe 9 decembrie Foto.Adevărul
Alegerile parlamentare au loc pe 9 decembrie Foto.Adevărul

În Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, din partea PDL, şi-a depus candidatura Vasile Iliuţă. Primar din  anul 2000 în comuna Vâlcelele, Vasile Iliuţă(PDL) este un om de afaceri prosper care a pus pe picioare propria societate comercială orientată pe producţie agricolă şi zootehnică.

 Valeriu Steriu PSD, de profesie inginer, are o diplomă de doctor în economie agricolă şi a ocupat funcţia de secretar de stat pentru integrare europeană în Ministerul Agriculturii, în perioada 2001-2004. De la PPDD intră în cursă Cristina Nicolescu, iar de la PRM Dan Grozea.

Licitaţii la drumuri

Pentru Senat, în colegiul 2 a intrat în cursa electorală Daniel Obadă( PDL), fost director al Direcţiei Agricole Călăraşi, este asociat şi director la SC PROSOL 2006 SRL din Fundulea unde deţine 50% din pachetul de acţiuni.  Iulian Dumitrescu(PNL) a fost director general al firmei de transport  Euro Grup DG, devenită, între timp, una din principalii jucători pe piaţa asfaltărilor din România, câştigând mai multe licitaţii pentru asfaltarea de drumuri judeţene, inclusiv pentru asfaltarea DJ 303 tronson Mânăstirea – Valea Argovei, din judeţul Călăraşi, în asociere cu Delta ACM.

Lucrări de deszăpezire

De asemenea, în Călăraşi, Euro Grup DG a câştigat lucrările de deszăpezire pe drumurile judeţene (DJ 303 şi DJ 201 B). Dumitrescu este absolvent al Universităţii Politehnice, Facultatea de Inginerie a Materialelor, unde şi-a efectuat şi studiile de doctorat, absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate, dar şi al Colegiului Naţional de Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare “CAROL I” . Mariana David-PPDD are în spate 20 de ani de activitate în Inspectoratul Şcolar şi o carieră profesională la catedră de 38 de ani. Din partea PRM, în cursa electorală din 9 decembrie intră Ion Emil Codrea. Cetăţenii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege parlamentarii pe 9 decembrie 2012.

 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite