Cinci persoane care s-au răsturnat cu barca pe Borcea s-au salvat miraculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobilizare masivă de forţe, joi dimineaţă, pentru salvarea a patru persoane care s-au răsturnat cu o barcă în Borcea. Pompierii, alături de echipaje ale Căpităniei Portului şi Poliţiei de Frontieră, au pornit într-o cursă contra cronometru pentru a salva cele patru victime.


Din fericire, la câteva ore, cei patru au fost găsiţi teferi, reuşind să se salveze singuri, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Alarma a fost dată la 112, la miezul nopţii, de un tânăr, aflat şi el în barcă. Ionuţ M., de 30 de ani, le-a spus autorităţilor că a reuşit să ajungă la mal, dar nu mai ştie nimic de ceilalţi patru pasageri care se aflau în aceeaşi barcă.

La ora 01.17, militarii au găsit barca scufundată, în aval de locul producerii evenimentului, la km 95, acostată la un ponton. În jurul orei 01.30, echipajele de intervenţie au fost anunţate că cele patru persoane date dispărute, despre care s-a crezut că s-au înecat, au reuşit să se salveze şi să iasă la mal, întorcându-se la locul de lansare a ambarcaţiunilor la apă, în zona Podul 4, la km 99 pe malul braţului Borcea.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul şi încearcă să dea de urma conducătorului ambarcaţiunii, care plecase din zonă fără să dea vreo explicaţie.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Îngropaţi de vii sub malul de pământ care s-a surpat cu ei. Pescarii dispăruţi în Borcea, de negăsit

UPDATE A treia zi de căutări disperate. Pescari înghiţiţi de apele Borcei, după ce malul pe care se aflau s-a surpat

FOTO Un bărbat înecat în canalul siderurgic, de negăsit după 2 zile de căutări

Tragedie la Olteniţa! Doi copii au fost înghiţiţi de apele Dunării. Trupurile sunt căutate de un echipaj ISU

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite