Ceaţă densă pe A2. Şoferii, sfătuiţi să circule cu viteză redusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care circulă vineri pe Autostrada Soarelui sunt sfătuiţi de şoferi să  ruleze cu viteză redusă din cauza ceţii care pune traficul în pericol. Pe

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă pe tronsonul kilometric 40 – 50 al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. De aceea, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă. Având în vedere cele menţionate, cei de la volan trebuie să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice.

Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie reglate corespunzător", avertizează poliţiştii de la Centrul Infotrafic. .

 
De asemenea, oamenii legii recomandă ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege. În condiţii de ceaţă densă, trebuie folosite şi luminile de ceaţă. În cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale.

 Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Tamponare pe DN4. Şoferul vinovat, băut şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea


 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite