Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transportul de persoane, în vizorul poliţiştilor Foto:Arhivă Adevărul
Transportul de persoane, în vizorul poliţiştilor Foto:Arhivă Adevărul

Transportatorii de marfă şi de persoane intră în vizorul poliţiştii până la sfârşitul acestei săptămâni. Acţiunea „TRUCK&BUS” va trage pe dreapta toate autovehiculele care circulă pe drumurile din judeţul Călăraşi, poliţiştii urmărind legalitatea activităţii de transport de marfă şi  de persoane.


Acţiunea TISPOL (Organizaţia Poliţiilor Rutiere din Europa, la care România este parte) vizează reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, şi transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Poliţiştii care îi vor opri pe şoferi vor controla în primul rând existenţa foilor de parcurs,  valabilitatea licenţelor de transport, de execuţie şi de traseu. De asemenea, se au în vedere şi condiţiile de transport, respectarea traseelor şi a graficelor de circulaţie.
 

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Tamponare pe DN4. Şoferul vinovat, băut şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

CălăraşiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite