Cea mai importantă arteră din Călăraşi intră în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de asfaltare au fost finalizate pe încă două străzi din Călăraşi FOTO Adevărul
Lucrările de asfaltare au fost finalizate pe încă două străzi din Călăraşi FOTO Adevărul

Încă două străzi din Călăraşi au fost reabilitate. Lucrările de asfaltare de pe străzile Pescăruş şi Victoriei au fost finalizate.

Conform autorităţilor locale, Primăria a executat lucrări de reabilitare şi asfaltare pe străzile Pescăruş (tronsonul cuprins între Panduri şi Victoriei), respectiv Victoriei (tronsonul Năvodari – spre mal). Investiţia a fost susţinută integral de la bugetul local fiind realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.

“S-au finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare a carosabilului şi trotuarelor executate pe străzile Pescăruş (tronsonul cuprins între str. Panduri şi Zăvoiului), respectiv Victoriei (tronsonul Năvodari – spre mal)”, a precizat Marius Dulce, primarul municipiului Călăraşi.

Recent, autorităţile locale au semnat contractul pentru modernizarea celei mai mari artere rutiere care traversează Călăraşiul, un proiect cu finanţare europeană în valoare de aproape 9 milioane de euro

Prin intermediul acestui proiect, finanţat din fonduri europene, va fi refăcută strada Bucureşti, cea mai importantă arteră a oraşului.

De asemenea, aici vor fi realizate şi o serie de lucrări complementare în valoare de peste 15 milioane lei, cu resurse proprii ale Primăriei. E vorba de o reţea de iluminat care va cuprinde între 800 şi 1.200 de stâlpi. O altă lucrare complementară vizează introducerea în subteran a cablurilor electrice. În cadrul acestor lucrări va avea loc şi reabilitarea pietonalul cuprins între B-dul Nicolae Titulescu şi B-dul Cuza Vodă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Adevăratul Volodimir Zelenski, descris de regizorul cu care este prieten de 14 ani: „Iniţial, mi s-a părut ceva prostesc”

Ce consecinţe ar putea avea „umilirea Rusiei”. Verdictele a patru analişti români

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite