Când încep simulările examenelor naţionale. Calendarul probelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea rea din ultima săptămână a dat peste cap şi programul simulărilor examenenelor naţionale. Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi a anunţat modificările intervenite.


Elevii clasei a XII-a vor susţine simularea la limba română luni, 23 ianuarie, iar proba la matematică sau istorie miercuri, 25 ianuarie, între orele 13.00 şi 16.00. Pentru elevii clasei a VIII-a, simularea la limba şi literatura română este programată pentru 26 ianuarie, iar cea la matematică pe 27 ianuarie, între orele 12.00 şi 14.00.
Organizarea desfăşurării probelor se va face în condiţii cât mai apropiate de cele prevăzute de legislaţia în vigoare, respectându-se cu prioritate cerinţele referitoare la afişaj, asistenţă, supraveghere audio şi video.

Subiectele, transmise în ziua desfăşurării probei

Evaluarea lucrărilor de la simularea evaluării naţionale se va face de către un profesor care nu are ore la clasa din care provin elevii participanţi la simulare, iar cea a lucrărilor de la simularea bacalaureatului se va face în centrele de evaluare stabilite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi. Subiectele se vor transmite la ora 12.00 (simulare Bacalaureat), la ora 11.00 (simulare Evaluare Naţională) prin e-mail, în ziua desfăşurării probei.

La nivelul conducerii unităţii de învăţământ rezultatele obţinute la simulare se vor analiza în perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2017. Va fi întocmit un plan de măsuri care va fi comunicat elevilor, părinţilor şi profesorilor implicaţi, în pima săptămână a semestrului al doilea.
Rezultatele obţinute la simulare şi analiza acestora se vor discuta, cel puţin o oră, cu elevii şi se vor comunica părinţilor, a anunţat ISJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Viscolul închide şcolile şi grădiniţele. Cursuri suspendate toată săptămâna

Alertă meteo de vreme rea: cod portocaliu de viscol puternic în Bărăgan

Avertizare de vreme rea. Trei zile de ploi, temperaturi scăzute şi ninsori la munte

Prognoza meteo: vine un nou val de aer polar. Cât de frig se face, unde lovesc ploile, când se anunţă brumă şi ninsori

Prognoza meteo: vreme de coşmar, cât de frig se face. Ce vreme se anunţă până la sfârşitul toamnei, unde va fi cel mai cald

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite