Când a început povestea nebună de amor dintre Oana Mizil şi Marian Vanghelie. Ea - şefa PSD Călăraşi, el - primarul de la 5 care este „un bărbat de încredere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Mizil şi Marian Vanghelie. Fotografie preluată de pe blog-ul Oanei Mizil
Oana Mizil şi Marian Vanghelie. Fotografie preluată de pe blog-ul Oanei Mizil

Povestea nebună de amor pe care Oana Niculescu-Mizil(39 de ani) o trăieşte alături de Marian Vanghelie (47 de ani) a început în urmă cu trei ani, când ea era şefa Oganizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi. Astăzi, se pare, relaţia celor doi a ajuns într-un punct critic: Vanghelie a fost reţinut de DNA, iar Oana suferă acasă, fiind însărcinată în 4 luni.

Iubirea a fost dată în vileag de ziariştii de la Cancan, în ianuarie 2012. Atunci au apărut fotografii dintr-o vacanţă în Alpii Francezi, unde paparazii le-au imortalizat celor doi iubiţi fiecare mişcare. Săptămâna de miere a fost una costisitoare. Urmăriţi pas cu pas, ziariştii au aflat că Vanghelia a scos atunci din buzunar 120.000 de euro pentru a-şi răsfăţa iubita.

Oana şi Marian au petrecut o săptămână de vis într-o vilă închiriată, aflată chiar la baza pârtiei, într-unul dintre cele mai luxoase districte din Franţa, Mont d'Arbois. Descoperiţi, la revenirea în ţară, fiecare a recunoscut că se iubesc.

"Suntem doi oameni care se iubesc"

Pus în faţa faptului împlinit, Vanghelie a recunoscut la emisiunea „Happy Hour“ de la Pro Tv că este îndrăgostit lulea, că au relaţie frumoasă şi civilizată.

"Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent  şi un bărbat de încredere",  a scris apoi şi Oana Niculescu Mizil pe blogul personal.

Cu elicopterul de ajutoare pentru sinistraţii zăpezii

La doar câteva zile de la incidentul care le-a devoalat iubirea, Oana şi iubitul său, primarul sectorului 5, au sărit în sprijinul sinistraţilor din judeţul Călăraşi. După ce, în februarie 2012, ninsorile abundente au îngropat Bărăganul în nămeţi, cei doi, impresionaţi de drama oamenilor de la ţară, au pornit cu caravana de ajutoare prin judeţul Călăraşi.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie n-a lasat-o la greu pe iubita sa, Oana Niculescu Mizil, şefa Organizaţiei PSD Călăraşi din 2012, venind numaidecât cu alimente pentru 2.000 de oameni, în cadrul unei acţiuni umanitare de amploare. Pe 17 februarie 2012, Vanghelia a aterizat cu un elicopter plin cu alimente la Valea Argovei, deoarece drumurile erau impracticabile. "Avem aproape 60 de tone (...) Iar apoi, în zilele următoare, mergem în alte comune", spunea la acea dată primarul Vanghelie. Pe lângă mâncare, edilul sectorului 5 a luat hotârârea să ajute şi financiar localităţile afectate de ninsorile abundente.
   
Vă mai recomandăm:

Vanghelie, suspectat de abuz în serviciu şi luare de mită, reţinut pentru 24 de ore. Procurorii au decis o măsură similară şi pentru alte patru persoane

Oana Mizil, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite