Call center pentru Ucraina. Refugiaţii vor fi consiliaţi juridic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Linie telefonică gratuită pentru refugiaţi FOTO Facebook/Eduard Grama
Linie telefonică gratuită pentru refugiaţi FOTO Facebook/Eduard Grama

Război din Ucraina. Autorităţile din Călăraşi au deschis o linie telefonică gratuită pentru refugiaţii din Ucraina. Aici, oamenii care fug din calea bombelor vor fi consiliaţi juridic.

„S-a lansat linia telefonică directă cu semenii noştri din Ucraina. De la celălalt capăt al firului refugiaţii vor fi consiliaţi juridic de către specialişti ai Consiliului Judeţean Călăraşi şi ai Primăriei Municipiului Călăraşi. Tot aici puteţi suna pentru acordarea de ajutoare medicale! SUNTEM LÂNGĂ UCRAINA!", a anunţat Eduard Grama, administrator public la Primăria Călăraşi, pe pagina sa de socializare.

Numărul de telefon la care pot suna cetăţenii ucraineni este: 0734. 719.719.

Este cea de-a opta zi a războiului din Ucraina, iar atacurile armatei ruseşti continuă. Noi explozii au avut loc peste noapte în Kiev şi în Herson, în timp ce sirenele anti-aeriene au răsunat în multe alte oraşe. 

Autorităţile ucrainene au confirmat că Herson şi zona din jur sunt sub controlul armatei ruse.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

 LIVE TEXT | O săptămână de război în Ucraina. Oficiali ucraineni confirmă capturarea oraşului Herson de către armata rusă. Noi bombardamente la Kiev

Lacrimi pentru Costinel Iosif Niţă, pilotul de MIG-21 LanceR prăbuşit în patrulare: „Aseară ai venit să îmi aduci mărţişor“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite