Căldură în case pentru consumatorii racordaţi la sistemul de stat. Cât costă gigacaloria pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de consumatori casnici şi 5 agenţi economici, racordaţi la sistemul centralizat, primesc de joi, 20 octombrie, căldură. Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ, din subordinea Primăriei a început livrarea agentului termic.

Vremea de afară dă tonul la căldura din case. Frigul care a lovit Bărăganul a pus autorităţile în gardă. Deşi în tot oraşul are mai puţin de 500 de abonaţi casnici şi 5 agenţi economici, Serviciul Public, Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ” (SPCTAFL) Călăraşi a dat deschis robinetele. Astfel, toate instalaţiile de distribuţie au intrat în ritmul de funcţionare pentru perioada de iarnă.

Tariful de energie termică, pentru sezonul rece 2016-2017, este de 342,18 lei/Gcal, din care tariful plătit de populaţie este de 206,91 lei/Gcal, iar subvenţia acordată de Consiliul Local este de 137,27 lei/Gcal. Conform Primăriei, din cei 406 consumatori casnici, 236 au contracte individuale, iar 170 sunt reprezentaţi de 3asociaţii de proprietari.

Vă recomandăm şi:

Trucuri simple pentru a menţine căldura în casă. Cum se poate reduce valoarea facturii cu 20% atunci când afară este ger

Pontul neştiut pentru căldură ieftină: „Fiecare grad în plus peste 20 de grade Celsius creşte factura cu 7%“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite