Călăraşi :Un pieton a fost desfigurat de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a traversat prea lent strada, Gheorghe Memet, de 50 de ani, din Călăraşi a fost bătut cu bestialitate, de  Nicu Tudose, de 47 de ani, poliţist de la Ordine Publică Urban, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi .

Joi, 19 august 2010, Gheorghe Memet, de 50 de ani din Călăraşi a fost bătut cu bestialitate de Nicu Tudosă, 47 de ani, poliţist la Ordine Publică Urban în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi. Gheorghe Memet ar fi traversat prea lent intersecţia dintre străzile Ştirbei Vodă şi Parcului. Acest lucru l-ar fi enervat teribil pe poliţistul Tudosă Nicu aflat la volanul autoturismului,  cu numărul CL - O7 - TDS.

Pentru acest motiv, Gheorghe Memet a fost înjurat, ameninţat şi călcat în picioare în gangul din spatele blocului K1,de poliţistul Tudosă Nicu. După trei zile, Gheorghe Memet se află în stare de convalescenţă în Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar poliţistul continuă să nege implicarea lui incident, Martorii prezenţi la faţa locului susţin că agresiunea săvărşită de poliţist este reală. Ba mai mult decât atât, ei spun că şi poliţistul, în calitate de şofer  şi  Gheorghe Memet, în cea de pieton, se aflau în stare de ebrietate .

Citiţi mai multe în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite