Călăraşi: Nici măcar focurile de armă nu au oprit patru hoţi de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt de lemne
Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt de lemne

Patru hoţi de lemne nu s-au lăsat intimidaţi nici măcar cu focuri de armă. La sfârşitul săptămânii trecute, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată telefonic de un bărbat cu privire la faptul că patru persoane încărcau lemne în căruţe.

Mugurel Z., inginer în cadrul Ocolului Silvic Mitreni, i-a alertat pe oamenii legii despre patru posibili hoţi. Pădurarul de serviciu i-a somat pe cei trei care au fugit, iar acesta a tras un foc de armă, cu arma de vânătoare din dotare, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit abandonate trei căruţe, una dintre ele era încărcată cu lemne, iar pe sol erau mai multe trunchiuri de copac tăiate din specia stejar.

Lucrătorul silvic a estimat cantitatea de lemne doborâtă la aproximativ cinci metri cubi, în valoare de 2.000-2.500 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat pe Marin S. (45 de ani), Gigi O. (24 de ani), Nicuşor L. (24 de ani) şi pe Marian D. (23 de ani), toţi din municipiul Olteniţa, fiind suspecţi de comiterea furtului. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite