Călăraşi: Hoţii care au furat 130 de oi, au bătut şi legat cu sârmă un cioban au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cioban şi soţia acestuia au fost bătuţi şi legaţi cu sârmă de mâini şi de picioare, miercuri dimineaţă la Dor Mărunt. Agresorii au fost reţinuţi pentru  29 de zile.

Aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile deoarece au bătut şi legat cu sârmă un cioban şi pe soţia acestuia, după care, au plecat cu 130 de oi.

Cei patru tâlhari, care au fost reţinuţi la scurt timp de la comiterea faptei, au plecat de la stână cu o turmă de 130 de oi. Miercuri dimineaţă, poliţiştii au fost alertaţi prin 112 de acest incident grav de către ginerele ciobanului.

Aceasta le-a spus poliţiştilor că socrul său, Aurel N. şi soţia acestuia, Maria(63 de ani) au fost atacaţi în toiul nopţii de către patru persoane necunoscute care le-au furat mai multe oi. Poliţiştii din Lehliu Gară, cei de la Dor Mărunt şi de la Serviciul Ordine Publică din Călăraşi au reuşit să-i identifice în scurt timp pe autori. Este vorba despre Alexandru I.(53 de ani), Cristian I.(23 de ani), Eugen – Marian C.(21 ani), Valentin – Nicolae B., toţi din comuna Valea Argovei, judeţul Călăraşi.

Bătuţi şi legaţi

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.00, cei patru bărbaţi au mers la stână unde i-au agresat pe cei doi soţi. Aceştia au fost loviţi, legaţi cu sârmă de mâini şi de picioare, după care hoţii au plecat cu aproximativ 130 de oi. Ieri, autorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în prezent sunt în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite