Călăraşi: Cele mai rentabile firme din judeţ, premiate de Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de firme din cele 5.000 existente în tot judeţul au primit, astăzi, distincţii pentru activitatea desfăşurată anul trecut.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură(CCIA) Călăraşi a întocmit topul anual al celor mai profitabile societăţi, iar premianţii şi-au primit diplomele de excelentă, odată cu inaugurarera Târgului Anual Expo Euro Dunărea.„ Cei mai buni agenţi economici, în funcţie de obiectul de activitate pe care îl au sunt incluşi în top. Este vorba despre firme mari, mici, mijlocii şi microîntreprinderi care au reuşit să se facă remarcate prin rezultate foarte bune“, ne-a declarat Marian Drăgan,. Preşedintelele CCIA Călăraşi.

La cea de-a VI-a ediţie a Târgului de legume, fructe şi utilaje, inaugurat, astăzi, s-au prezentat în acest an peste o sută de firme. „Avem şi societăţi din Bulgaria, dar şi reprezentanţi ai celor mai importanţi producători de utilaje agricole din ţară“, a declarat Marian Drăgan.

Patru zile de sărbătoare

Călărăşenii sunt aşteptaţi, de azi până duminică la sărbătoarea recoltei. Manifestările se vor desfăşura în central oraşului, în faţa Prefecturii, iar cetăţenii vor avea ocazia să cumpere cele mai ieftine legume şi fructe produse în judeţ, dar se vor delecta şi cu produse din carne şi cu soiuri alese de vin. „Este o tradiţie ca în fiecare an, la sfârşitul toamnei, să organizăm această sărbătoare. Oamenii au ocazia să achiziţioneze marfă pe alese, de bună calitate şi la preţuri fără concurenţă“, a mai spus Marian Drăgan.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite