Călăraşi: Antonela Kosztelnic, de 4 ani pe urmele infractorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o activitate de doar 4 ani în Poliţie, tânăra a ajuns să se facă remarcată datorită sutele de dosare penale pe care le-a întocmit, fiind avansată în grad.

După ce a absolvit Facultatea de Drept, Antonela s-a decis să dea admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina, unde a şi reuşit să treacă examenele, având 6 contracandidaţi pe locul pentru care a concurat.„ Nu mi s-a părut dificil, deoarece reuşisem să depăşesc la celelalte probe toate baremurile care fuseseră impuse. Am învăţat temeinic şi am avut o foarte bună pregătire fizică,“ mărturiseşte tânăra.

Peste 200 de dosare

În prezent, este agent principal în cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, la Biroul de Investigaţii Criminale. Nu regretă că a ajuns să fie om al legii, deşi în copilărie şi-ar fi dorit să urmeze o carieră de medic. Antonela Kosztelnic recunoaşte că satisfacţiile muncii depuse vin atunci când reuseşte să ducă la bun sfârşit o anchetă. Până în prezent, a întocmit peste 200 de dosare penale şi într-o singură lună a reuşit să identifice cinci autori necunoscuţi care participaseră la mai multe furturi din garaje.

Avansare

Zilnic, tânăra poliţistă face faţă cu greu unui volum important de muncă. „În general, la noi nu se stă degeaba. Fie că am audieri, că merg la cercetare la faţa locului sau că întocmesc adrese pentru cooperarea între instituţii la diverse cazuri, tot timpul eşti conectat la realitate. Un poliţist nu se plictiseşte niciodată, “ a spus Antonela.
Pentru performanţele pe care le-a obţinut, ea a fost avansată în grad înainte de termen. „Mă bucură foarte mult aprecierea şefilor mei, însă cel mai mult contează să ştiu că mi-am făcut datoria şi că cei certaţi cu lege ajung după gratii,“ a precizat Antonela Kosztelnic.

Mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite