Călăraşi: 522 de persoane, prinse fără bilet de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiune fără precedent în trenurile de navetişti! Peste 500 de persoane au fost descoperite de oamenii legii călătorind fraudulos pe ruta Ciulniţa-Pantelimon-Preasna-Fundulea.

O zi întreagă au stat poliţiştii şi jandarmii din Călăraşi, Lehliu şi Ciulniţa în cele patru personale care circulă până în apropierea Capitalei. Deşi au acţionat pentru prevenirea furturilor şi pentru aplanarea scandalurilor care se iscă, de obicei, între muncitorii care-şi fac veacul pe tren, oamenii legii au descoperit şi că cei mai mulţi dintre ei circulă clandestin.

Personalele, luate cu asalt

522 de călători aflaţi în personalele 8032, 8011,8022 şi 8031 au fost prinşi fără bilet sau surprinşi în timp ce negociau preţul călătoriei cu „Naşu ´ “. În timpul celor 8 patrulări, desfăşurate în intervalul 03,30-11,30, poliţiştii scris procese-verbale pentru 16 sancţiuni, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.400 lei.

De asemenea, cele 522 de persoane care nu aveau bilet de călătorie au fost suprataxate cu 3.862 de lei. Ca să-i dezveţe de prostul obicei de a oferi bani persoanalului CFR pentru facilitarea călătoriei, poliţiştii şi jandarmii le-au prezentat celor în cauză riscurile la care se expun, avertizând-i că se pot alege cu dosare penale pentru dare de mită.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite