Burse de merit de la Tenaris Silcotub pentru excelenţa în educaţie. Vezi cum poţi fi selectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul Burse de Merit, acordate de Tenaris Silcotub continuă şi în 2017, după 12 ani în care generaţii întregi au primit sprijin financiar pentru a învăţa. TenarisSilcotub acordă burse de merit pentru rezultatele deosebite obţinute la învăţătură, în anul şcolar 2016-2017, de către copiii salariaţilor, precum şi de către elevii din Zalău, Călăraşi şi Câmpina, ai căror părinţi nu sunt salariaţi Silcotub, înscrişi în învăţământul liceal.


Termenul limită pentru depunerea documentelor este 15 octombrie. La această ediţie, compania îşi propune să acorde 300 de burse de merit pentru rezultatele obţinute la finalul claselor a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a. Bursierii vor fi selectaţi pe baza mediei generale obţinute în anul şcolar 2016-2017. Media generală trebuie să fie minimum 9,90, pentru informatică, şi minimum 9,97, pentru toate celelalte profiluri.

Pentru atestarea rezultatelor obţinute,  beneficiarii trebuie să depună formularul de solicitare a bursei de merit, copii după certificatul de naştere şi după cartea de identitate a părintelui sau tutorelui, copie după foaia matricolă din registrul matricol, cu semnătura şi stampila de la instituţia de învăţământ de care aparţine/a aparţinut elevul, un document bancar care să ateste că elevul este titularul unui cont în care se pot fi viraţi banii. Dosarele vor fi colectate la secretariatul fiecărui liceu. Valoarea unei burse de merit este de 1.500 de lei. Bursele se acordă într-o singură rată, în cursul lunii decembrie.
 

Vă recomandăm şi:

Burse de merit pentru excelenţa în educaţie. 95 de tineri, premiaţi cu câte 1.500 de lei de compania TenarisSilcotub

Elevii de elită primesc Burse de merit de la Tenaris, pe 26 noiembrie. Ce surpriză pregăteşte compania pentru tineri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite