Anchetă în cazul bărbatului secţionat de motorul de tăiat lemne. Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs groaznicul accident de circular în care un bărbat a fost secţionat în timp ce ce a căzut peste motorul ce tăia lemne. Nenorocirea petrecută, joi dimineaţă, pe strada Bucureşti, nu a rămas fără urmări. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Deocamdată, se fac audieri şi se aşteptă rezultatul necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. Constantin C., în vârstă de 60 de ani, a murit în chinuri groaznice, după ce lama motorului i-a secţionat zona laterală a corpului. Martorii oculari spun că bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut peste lama motorului aflat în funcţiune. Pe corpul victimei nu au fost descoperite ale urme de violenţe, însă se fac verificări în ceea ce priveşte modalitatea în care s-a produs decesul. Anchetatorii au stabilit că victima lucra alături de Stan D., în vârstă de 65 de ani, la tăiat lemne în faţa unui imobil de pe strada Bucureşti.

Citeşte şi: FOTO Accident groaznic pe strada Bucureşti. Un bărbat a murit pe loc, secţionat de un circular de tăiat lemne

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite