Ambasadorul Bulgariei în România, în vizită la Călăraşi. Pe agenda discuţiilor: un nou pod peste Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Bulgariei în România (al doilea din stânga), pe malul Dunării FOTO Facebook/V.I.
Ambasadorul Bulgariei în România (al doilea din stânga), pe malul Dunării FOTO Facebook/V.I.

Ambasadorul Bulgariei în România, Excelenţa Sa Radko Valykov, însoţit de o delegaţie, a vizitat miercuri, 22 iunie, Călăraşiul. Pe agenda discuţiilor s-a aflat şi  subiectul podului peste Dunăre, între Călăraşi şi Silistra.

Delegaţia bulgară a avut o întâlnire cu oficiali ai judeţului Călăraşi. 

Referitor la această vizită, Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a precizat că întâlnirea „are scopul de a întări relaţiile pe care le avem deja cu partenerii noştri din Silistra şi nu numai”.

„Colaborarea Călăraşiului cu oficialităţile bulgare, pe diferite segmente de dezvoltare, este certificată, astăzi, de vizita Ambasadorului Bulgariei în România, Excelenţa Sa, Radko Valykov. Ne dorim să păstrăm o bună conlucrare şi să ne putem extinde proiectele pe alte axe care să aibă menirea de a creiona şi concretiza alte parteneriate socio-economice”, a mai spus preşedintele CJ.

Acesta a mai adăugat că discuţiile nu a ocolit subiectul podului peste Dunăre, între Călăraşi şi Silistra, care este „un obiectiv discutat de mulţi ani cu administraţia din Silistra, un coridor rutier extrem de important, pe lângă cel naval gestionat de feribot".

Vă recomandăm să citiţi şi:

George Friedman: „România e mai sigură decât ţările din regiune, dar pericolul este intern, din cauza disensiunilor” | Interviu EXCLUSIV

LIVE TEXT | Război în Ucraina. 15 morţi şi 16 răniţi după un bombardament în regiunea Harkov. Faimosul „vânător de nazişti” îi va căuta pe criminalii de război ruşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite