Alegeri locale 2020. Profesori, ingineri şi un actor luptă pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Vlădica a intrat în cursa pentru şefia Consiliului Judeşean Călăraşi FOTO Facebook/Simona Maria Vlădica
Simona Vlădica a intrat în cursa pentru şefia Consiliului Judeşean Călăraşi FOTO Facebook/Simona Maria Vlădica

Profesori, ingineri, economişti şi chiar un actor se vor bate pe 27 septembrie pentru a obţine voturile alegătorilor din Bărăgan la cea mai înaltă funcţie, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Conform Biroului Electoral Judeţean, 9 candidaţi au intrat în cursa pentru alegerile care vor avea loc peste o lună. Vasile Iliuţă, economist, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, care şi-a pierdut mandatul odată cu trecerea în barca PSD, se află pe lista celor care intră în bătălia voturilor. De asemenea, din partea PMP, la şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, a fost desemnată o femeie. Este vorba despre Simona-Vlădica, lector universitar, doctor în Psihologie şi mediator autorizat. Alianţa PNL-USR Călăraşi  l-a desemnat drept candidat pe Valenti Barbu, actualul vicepreşedinte al instituţiei.

Conform Procesului-verbal de rămânere definitivă a candidaturilor, la nivelul Circumscripţiei Judeţene nr.12 Călăraşi au depus şi au rămas definitive candidaturile depuse de către următorii competitori locali:

1. PSD

2. ALDE

3. PMP

4. PRO ROMÂNIA

5. ALIAN/eA PNL-USR CĂLĂRAŞI

6. PRM

7.PPU

8. PLUS

9. AUR

Vă mai recomandăm şi:

Alegeri în vreme de Covid-19. Observatorii independenţi din secţiile de vot vor fi echipaţi cu viziere, mănuşi, măşti şi dezinfectant

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite