Admitere la şcolile de agenţi de poliţie. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile de agenţi de poliţie îţi oferă posibilitatea de a face parte din echipa poliţiştilor. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de un an. Pentru o carieră în Poliţie, poţi candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru minorităţi) la şcoala din Câmpina şi 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), la şcoala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toţi cei interesaţi se pot înscrie la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia. Mai multe detalii referitoare la condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, documentaţia necesară pentru întocmirea dosarului de candidat şi probele de concurs le găsiţi accesând pagina web https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/oferta-educationala-si-admitere-2018 sau la sediul inspectoratului.

Vă recomandăm şi:

Poliţia face angajări. Câte posturi sunt scoase la concurs, când începe înscrierea

Încep angajarile în Poliţie: primele recrutări sunt din sursă internă. La Vaslui, 16 agenţi vor ajunge ofiţeri

Se caută 11.000 de poliţişti! Cum are de gând MAI să găsească persoanele potrivite să ocupe posturile vacante

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite