Accident feroviar la Dâlga. Un bărbat a murit, după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din satul Dâlga a sfârşit cumplit, după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de tren. Tragedia s-a petrecut, miercuri noaptea, la calea ferară din localitate, aflată la intersecţie cu DN3A.


Anchetatorii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din localitate, aflat singur în căruţă, nu a respectat semnificaţia luminilor roşii şi a semnalului sonor aflat în funcţiune la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, fiind lovit de trenul de marfă nr. 50964/1, care circula pe ruta Bucureşti-Constanţa.

În urma impactului, căruţaşul a suferit traumatisme severe şi, deşi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Lehliu, viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Poliţiştii au demarat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
 

Vă recomandăm şi:

Accident feroviar la Olteniţa. Două persoane, în stare gravă, după ce o maşină a fost spulberată de tren

Grav accident de circulaţie în Timiş. Un tren s-a ciocnit cu un TIR. Şase persoane au fost rănite. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD

Accident de tren la Vaslui: Şoferul unei autoutilitare de la Salubrizare a scăpat cu viaţă în mod miraculos, după ce a maşina fost distrusă în totalitate

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite