Accident de tren la Vaslui: Şoferul unei autoutilitare de la Salubrizare a scăpat cu viaţă în mod miraculos, după ce a maşina fost distrusă în totalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoutilitara s-a transformat într-un morman de fiare
Autoutilitara s-a transformat într-un morman de fiare

Un maistru de la societatea de salubrizare din Vaslui a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce autoutilitarea pe care o conducea a fost lovită de un tren, noaptea trecută, la nivelul de cale ferată de la ieşirea din oraş, spre Bacău. Este al treilea accident grav petrecut în zonă, în ultimii doi ani şase persoane şi-au pierdut viaţa după ce autoturismele în care se aflau au fost lovite de tren.

UPDATE: Angajatul societăţii de salubrizare din Vaslui care a supravieţuit miraculos, după ce autotutilitara a fost distrusă în totalitate, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, însă este stabil. Pe lângă multiplele fracturi bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral şi traumatism cranio facial. În funcţie de evoluţia stării de sănătate medicii vor decide dacă va fi transferat la o clinică din Iaşi.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Noaptea trecută, Vasile Lemnariu (52 de ani) din Vaslui se îndrepta către locul de muncă, fiind schimbul trei,  însă nu a fost atent la semnalele acustice şi luminoase  care atenţionau sosirea trenului. 

Autoutilitara a fost lovită în plin de trenul interregio Iaşi - Constanţa, a fost târâtă câţiva metri, transformându-se într-un morman de fiare contorsionate. Numai o minune a făcut ca şoferul să scape cu zile din teribilul impact. Mai multe echipaje de la pompieri şi SMURD au ajuns la faţa locului. Victima a fost transprotată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind diagnosticată cu multiple fracturi la nivelul bazinului, membrelor, precum şi politraumatisme. 

Trenul a fost tractat în staţia CFR Vaslui, iar călătorii au fost transferaţi   într-un alt tren, care a plecat cu o întârziere de aproximativ 140 minute. 

Acesta este cel de-al treilea accident feroviar grav produs în ultimii doi ani la nivelul de cale ferată de la ieşirea din Vaslui. Conducătorii auto se plâng că vizibilitatea în zonă este redusă, iar astfel de tragedii ar putea fi evitate numai prin montarea unei bariere. 

În februarie 2014, patru persoane din judeţul Galaţi au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren în aceeaşi zonă, iar în 2013 doi soţi din Republica Moldova şi-au pierdut viaţa în condiţii similare.

Autoutilitara de la Salubrizare a fost transformată într-un morman de fiare


 
 

accident tren vaslui
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite