Accident cumplit pe A2: un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit mortal de un autoturism

0
0
Ceaţă desnă pe Autostrada Soarelui FOTO Captură DIGI 24
Ceaţă desnă pe Autostrada Soarelui FOTO Captură DIGI 24

Un bărbat care s-a aventurat în traversarea Autostrăzii Soarelui, marţi dimineaţă, a sfârşit sub roţile unui autoturism. Tragedia a avut loc la kilometrul 56, în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu, din judeţul Călăraşi.

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au anunţat că victima a lovită mortal de un autoturism. Din cauza ceţii dense, se pare că victima nu a fost observată de către şoferul unui maşini. Circulaţia rutieră a fost oprită temporar pentru cercetarea la faţa locului. 

Anchetatorii spun că victima a traversat neregulamentar, moment în care a fost izbită violent de un autoturism, care se deplasa pe sensul de mers către Constanţa.

Nu au fost înregistrate valori de trafic ridicate în zonă, însă în continuare se circulă în condiţii de ceaţă între kilometrii 10-144, motiv pentru care şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent. 

Conducătorii auto sunt atenţionaţi să reducă semnificativ viteza de deplasare, folosind sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să circule cu mare atenţie, pentru a putea preveni accidentele rutiere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Teribil accident pe DN 2A. Sfârşit cumplit pentru o tânără în vârstă de 30 de ani

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite