A dat foc la casă din neglijenţă. Incendiul de la Luica, stins în 4 ore de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neglijenţa l-a costat pe un bărbat din Luica agosniseala de o viaţă. În timp ce folosea o lampă cu flacără petnru a curăţa mai multe straturi de vopsea de pe o anexă gospodărească a izbucnit un incendiu care greu a putut fi controlat.


Pompierii s-au chinuit, la sfârşitul săptămânii trecute, mai bine de 4 ore pentru a stinge vâlvătaia care cuprinsese întreaga locuinţă. Alarma s-a dat vineri după-amiază, 24 martie pe raza localităţii Luica. Militarii au fost solicitaţi să acţioneze pe strada Mihai Eminescu,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui C.D. Când au sosit pompierii, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens atât la acoperişul casei, cât şi în interiorul acesteia.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost  provocat de neglijenţa proprietarului care a folosit o lampă pentru a curaţa cu flacără mai multe straturi de vopsea pe un perete al unei anexe. În urma incendiului au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi, trei uşi şi şase ferestre, elemente de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale plastice şi textile, un panou solar şi un generator de curent, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la 30.000 lei. Totodată, din cauza incendiului s-au deteriorat mai multe bunuri materiale aflate în imobil.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite