29 de localităţi rămân fără curent din cauza modernizărilor la reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru o perioadă de aproximativ 3 luni, Enel Distribuţie Dobrogea execută, în fiecare zi în intervalul orar 08.00 – 18.00, lucrări de investitii pe circuitul Ciornuleasa – Budeşti şi Mostiştea – Olteniţa Nord cu derivaţia Budeşti.  În aceste condiţii, consumul staţiei Budeşti este preluat din reţele adiacente.

Drept urmare, va scadea gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenţi staţiei Budeşti. În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de Medie Tensiune, mai ales, datorita prezenţei unui numar mare de păsări în această zonă, posibilităţile de realimentare a consumatorilor din surse de rezervă sunt limitate, iar timpul minim de redare în exploatare a uneia din liniile aeriene de 110 kV este de 45 minute.

Eventuale avarii

Principalele localităţi care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt: Budeşti partial, Buciumeni, Vasilati, Nuci, Sohatu, Progresu, Cucuieti, Podu Pitarului, Fundeni, Plătăreşti, Gălbinaşi, Popeşti,  Dorobanţu, Luica, Şoldanu, Nana, Valea Stănii, Crivăţ, Negoeşti, Aprozi, Radovanu, Valea Popii, Gruiu, Pasărea, Frumuşani, Padurisu, Ştiubei Oraşti, Pitigaia, Postăvari.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite