Zeci de cadouri oferite familiilor nevoiaşe de tinerii comunei buzoiene Cislău, care s-au mobilizat pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

În Ajun de Crăciun, un grup de peste zece tineri inimoşi din Cislău l-au condus pe Moş Crăciun în casele celor mai nevoiaşi dintre locuitorii comunei de pe Valea Buzăului. Campania derulată pe Facebook de grupul Tinerii Cislăieni a început pe 4 decembrie.

Sub genericul "Dăruieşte un zâmbet", Bogdan Ionuţ Căruţaşu, un tânăr inginer la o companie din Cislău, a lansat pe grupul de Facebook ”Tinerii cislăieni” o campanie în premieră pentru comunitatea din care face parte.

El şi amicii săi au făcut apel la generozitatea prietenilor virtuali şi au început să mobilizeze persoane cu suflet mare într-o activitate umanitară care avea să-i surprindă, la final, chiar şi pe organizatori. 

După ce timp de două săptămâni au strâns bani şi au colectat bunuri şi alimente de la peste 150 de persoane, tinerii au distribuit toate cadourile, în Ajunul Crăciunului, cu două autoturisme şi o dubă. 

Beneficiare ale acţiunii umanitare au fost 65 de familii nevoiase pe care ”tinerii cislăieni” le-au selectat din toate cătunele comunei Cislău. Pachetele au conţinut alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, strânse de la peste 150 de persoane din localităţile de pe Valea Buzăului.

Acţiunea tinerilor din Cislău nu a rămas fără reacţii din partea comunităţii, sute de mesaje de felicitare fiind postate pe paginile iniţiatorilor. ”Tinerii Cislăieni v-aţi mobilizat exemplar pentru a dărui un zambet celor care aveau nevoie de el acum, în preajma Crăciunului! Felicitări vouă şi celor care v-au susţinut iniţiativa!”, a scris Anca Milea pe Facebook.

”Mulţumesc tuturor persoanelor care au ales să se implice şi să ne sprijine în realizarea acestei campanii! Am rămas impresionat de reacţia oamenilor la această chemare, dată fiind perioada grea prin care trecem cu toţii, însă vă pot spune că a meritat fiecare efort depus de toţi cei implicati”, a scris Bogdan Ionuţ Căruţaşu, la finalul acţiunii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite