VIDEO Tentativă de sinucidere, dejucată de poliţiştii locali din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie salvatoare a poliţiştilor locali buzoieni. Aflaţi în patrulare în zona „Pod Vadu Paşii”, lucrători din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Buzău au depistat o persoană care stătea în apropierea căii ferate, iar în momentul în care a observat patrula de poliţişti locali, ar fi încercat să se ascundă.

Poliţiştii locali au intervenit, au identificat persoana, fiind vorba de o tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna Verneşti, care le-a spus poliţiştilor că a plecat de la domiciliu după ce s-a certat cu soţul acesteia, intenţionând să se sinucidă.

Femeia a fost la un pas să se arunce în faţa trenului. Din verificările făcute de poliţiştii locali s-a stabilit că persoana depistată era căutată de organele de poliţie TF, cunoscându-se faptul ca ar intenţiona să se sinucidă prin a se arunca în faţa trenului, însă nu se ştia cu exactitate zona.

Persoana depistată a fost condusa la sediul Postului de Poliţie TF Buzău şi a fost transportata la Spitalul de Neuropsihiatrie Pentru Masuri de Siguranţă Săpoca.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite