VIDEO Tentativă de furt dintr-un automat de cafea, surprinsă de camera de supraveghere a unui magazin din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii din Buzău au devenit din ce în ce mai nepricepuţi. Trei tineri au fost filmaţi, noaptea trecută, în cartierul buzoian Dorobanţi, în timp ce încercau să spargă un automat de cafea cu ajutorul unui… băţ. Chiar dacă tentativa lor de furt a fost sortită eşecului, cei trei adolecenţi sunt căutaţi acum de Poliţie.

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în cartierul buzoian Dorobanţi. Pe filmarea pusă la dispoziţie de administratorul magazinului în faţa căruia este montat automatul de cafea, se observă cum cei trei adolescenti se apropie de aparat. 

Cu ajutorul unui băţ, indivizii forţează automatul de cafea pentru a avea acces la banii aflaţi în interior. Timp de câteva minute, indivizii încearcă, unul câte unul, să desfacă aparatul cu băţul, însă fără sorţi de izbândă. Văzând că sunt filmaţi de camera de supraveghere aflată la intrarea în magazin, adolescenţii au decis să părăsească zona respectivă.

Cu toate că s-au dovedit hoţi neiscusiţi, poliţiştii se află acum pe urmele celor trei adolescenţi. După ce au văzut înregistrarea video, oamenii legii au aflat identităţile celor cei trei adolescenţi, însă aceştia sunt de negăsit încă, fiind însă chestiune de ore până când vor fi prinşi de poliţişti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite