VIDEO Scandal în timpul unor controale în Piaţa Centrală din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agitaţie mare, în această dimineaţă, în Piaţa Centrală din Buzău. Mai multe echipe mixte de poliţişti şi inspectori OPC şi de la DSV au descins rapid printre tarabe pentru a-i lua prin surprindere pe comercianţii aflaţi ilegal în piaţă. Acţiunea în forţă le-a vizat mai ales pe femeile care vând ouă şi lactate pe aleile pieţei, fără să plătească tarabe sau să deţină certificate de garanţie.

Sosirea echipelor de control a fost observată la timp de majoritatea comercianţilor ambulanţi de lactate şi ouă, care s-au pierdut în aglomeraţie înainte să fie luaţi la întrebări. Cei care au picat în plasa poliţiştilor au recurs la orice gest pentru a scăpa, chiar şi la scene de isterie.

Patru echipe mixte i-au controlat în paralel şi pe comercianţii de la tarabe.

Controlul de amploare din Piaţa Centrală a fost solicitat în dese rânduri de comercianţii din sectorul pentru lactate, brânzeturi şi ouă. Ei se plâng de concurenţa neloială a celor care vând pe aleile din centrul pieţei, unde este cel mai bun vad comercial.

Deficienţe în urma controalelor de astăzi au fost descoperite şi la carmangerii. Potrivit inspectorilor OPC Buzău, în cele mai multe cazuri s-a descoperit că erau depozitate laolaltă produse refrigerate cu produse congelate, ceea ce duce la deteriorarea calităţii produselor mai devreme decât specifică termenul de valabilitate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite