VIDEO S-au tras focuri de armă, în Buzău, pentru prinderea unor hoţi. Acţiunea poliţiştilor a eşuat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Poliţiştii au deschis focul asupra unor indivizi din Galaţi, pe care îi urmăreau de mai mult timp. Fiind vorba despre o anchetă în desfăşurare, oamenii legii din Galaţi se abţin deocamdată să ofere date despre acţiune. Potrivit unor surse, hoţii spărgeau apartamente din toată regiunea.

Marţi, în jurul orei 21:00, la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie cu strada Vulcan, s-au tras focuri de armă pentru oprirea unei maşini la bordul căreia s-ar fi aflat doi infractori din Galaţi, urmăriţi de poliţişti de mai multă vreme, pentru furt din locuinţe. 

Misiunea a fost organizată de IPJ Galaţi, în colaborare cu poliţiştii buzoieni. Acţiunea în forţă de la Buzău nu a avut însă succes, astfel că cei doi hoţi au fugit cu poliţia după ei până în judeţul Brăila, unde au fost capturaţi.

În locul în care poliţiştii gălăţeni au tras spre maşina hoţilor, criminaliştii buzoieni încercuiseră zona şi efecutau cercetări. Tuburi de cartuşe şi bucăţi din stopurile sparte ale maşinii erau încă vizibile pe asfalt.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite