VIDEO Pompieri din şapte judeţe s-au întrecut la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii din şapte judeţe şi-au demonstrat măiestria la Buzău
Pompierii din şapte judeţe şi-au demonstrat măiestria la Buzău

Buzăul a fost, în această săptămână, capitala pompierilor din zona de Sud-Est a ţării. Asta pentru că aici a avut loc un concurs la care au participat echipaje de pompieri voluntari ori ale unor firme din şapte judeţe. Buzăul a fost reprezentat în concurs de două echipaje.

În zilele de 3 şi 4 iulie, s-a desfăşurat în municipiul Buzău etapa  interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din grupa a II-a, respectiv : Constanţa, Buzău, Galaţi, Brăila, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi.

Reunite la linia de start, toate echipele prezente în concurs au demonstrat că au toate calităţile pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasament. Lupta cu focul e o încercare dificilă. Niciunul dintre concurenţi nu dă însă înapoi atunci când flăcările ameninţă să muşte tot ce e în jur. Concurenţii au avut de înfruntat însă un alt inamic: emoţiile. 

După cea de-a treia probă, disputată astăzi, s-a stabilit clasamentul final. Câştigătoarele locului I au fost desemnate echipajele Somova Tulcea şi Saint Gobain Glass Călăraşi. Câştigătorii, atât de la serviciile voluntare, cât şi de la cele private, vor participa la faza naţională, care se va desfăşura în luna august, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi: Veste bună pentru buzoieni. Se redeschide cinematograful în aer liber

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite