VIDEO Peste 2.600 de buzoieni au asistat la concertul extraordinar susţinut de Johann Strauss Ensemble

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost seară magică, în Sala Sporturilor din Buzău, unde peste 2.600 de oameni au asistat la concertul de Crăciun susţinut de Johann Strauss Ensemble şi soprana Ana Cebotari. Două ore a ţinut spectacolul oferit de orchestra vieneză, sub bagheta dirijorului Russel McGregor.

Ineditul evenimentului de marţi seara s-a văzut încă de la intrare, unde buzoienii au ciocnit câte un pahar de şampanie cu edilii oraşului. Concertul a început cu un vals, în ritmul căruia trei perechi de dansatori au încântat publicul.

Sub bagheta dirijorului Russel McGregor, orchestra din Viena i-a ţinut captivi pe buzoieni timp de două ore, cu frumoasele acorduri de vals, polka şi marş.

Surprizele au fost mari, mai ales pentru cei 40 de oaspeţi din Soroca, pe scenă urcând de mai multe ori soprana basarabeană Ana Cebotari. Artista a cântat şi colinde, spre deliciul publicului, care a aplaudat la scenă deschisă mai ales după ce a cântat „O brad frumos”, atât în română cât şi în germană, dar şi „O ce veste minunată”.

La finalul concertului, soprana Ana Cebotari, dirijorul Russel McGregor şi orchestra acestuia au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite