VIDEO Percheziţii la 11 persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi dimineaţă, mai multe echipe formate din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au descins simultan la locuinţele a 11 persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie.

Concomitent, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi Secţiei nr. 23 Poliţie Bucureşti au efectuat descinderi la locuinţele a două tinere suspectate de săvârşirea infracţiunii de prostituţie.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 11.350 de euro, 480 USD, 200 de lei, telefoane mobile, un LCD 3D, laptop-uri şi înscrisuri bancare.

Totodată, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru cercetări opt persoane, dintre care trei bărbaţi în vârstă de 36 (liderul grupării), 22 şi 19 ani şi o femeie de 38 de ani suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism – şi una dintre tinerele suspectate de prostituţie, în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva liderului grupării, a tânărului de 19 ani şi a femeii în vârstă de 38 de ani, care urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei, în vederea arestării preventive.

Totodată, se continuă activităţile pentru prinderea celorlalţi membrii ai grupării infracţionale.
 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite