VIDEO Muncitor de la Electrica lovit cu maşina şi bătut de patronul unei firme de internet din Buzău. Acesta a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii în Buzău, cu administratorul unei cunoscute firme locale de internet în prim-plan. Scos din sărite de angajaţii Electrica urcaţi pe stâlpi pentru a degaja reţeaua stradală, patronul Nanonet l-ar fi lovit cu maşina intenţionat pe un angajat al societăţii de electricitate, provocându-i răni serioase. Ulterior, şoferul pus pe harţă se pare că a sărit şi la bătaie.

UPDATE Denis Toader, patronul firmei de internet NanoNet din Buzău, a fost reţinut de Poliţie, joi noapte, după mai multe ore de audieri.

Joi după-amiază, în timp ce lucrau pe stâlpii din comuna Gherăseni, echipele de intervenţie ale societăţii Electrica au fost abordate de patronul firmei de internet din zonă pentru a le reproşa că îi devastează reţeaua de date. De aici, nu a mai durat mult până la escaladarea conflictului.

Muncitorii îl acuză pe patron că a dat cu maşina peste un coleg de-al lor, apoi, în loc să îi acorde ajutorul, l-a luat la bătaie. ”Demontam internetul iar dumnealui a venit direct peste noi. Eu am fost în maşină, pe avarie, direct pe colegul meu şi l-a lovit, apoi a coborât şi i-a dat doi pumni în bot”, a declarat unul dintre muncitori.

Patronul acuzat că i-a agresat pe angajaţii Electrica se apără şi spune că incidentul a fost involuntar. Susţine că nu i-au ţinut frânele autoturismului pe carosabilul alunecos. ”Executau o lucrare ilegală, au intervenit în reţeaua mea şi au furat cabluri şi echipamente. Pentru furt, am făcut plângere la poliţie. Ei sunt parcaţi fără să fie semnalizaţi”, a declarat Denis Toder, administrator Nanonet.

Muncitorii de la Electrica au sunat la 112 pentru a chema ambulanţa. Ulterior, o echipă de poliţişti a sosit la faţa locului pentru cercetare. Victima agresiunii patronului de la Nanonet, un bărbat de 51 de ani, din comuna buzoiană Gălbinaşi, a ajuns la spitalul judeţean Buzău. Medicii par să confirme că rănitul a suferit lovituri, altele decât cele produse de autoturism.

Denis Toader este asociat la firma Nanonet cu fratele său, Florin Toader, consilier local din partea PSD în municipiul Buzău. Familia Toader mai deţine farmacii, case de amanet şi o discotecă în comuna Costeşti.

  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite