VIDEO Individ periculos, căutat de poliţiştii buzoieni după ce a atacat trei tineri cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce un individ periculos a înjunghiat doi tineri, pe unul din cele mai aglomerate bulevarde din oraş. Unul dintre răniţi a fost la un pas de moarte, deoarecea i-a fost secţionată artera femurală şi sângera abundent. A scăpat cu viaţă, pentru că a fost dus repede la spital de către prieteni.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 23 de ani se plimbau seara pe bulevardul Unirii. La intersecţia cu strada Patriei, au vrut să traverseze şi au intrat în vorbă cu un individ de etnie romă. 

Glumele celor trei nu i-au convenit acestuia din urmă, care a scos un cuţit şi l-a atacat pe unul dintre ei. Băiatul s-a împiedicat şi a căzut pe şosea, iar prietenii săi au sărit să-l salveze. 

Agresorul i-a atacat şi pe ei. Pe unul l-a rănit la călcâi iar pe celalalt, în muşchiul piciorului.

Cei trei prieteni au plecat cu maşina spre spital dar cum pe drum băiatului cu hemoragie i s-a făcut rău ei au chemat în ajutor ambulanţa. Cu mult sânge pierdut, rănitul a fost dus direct în sala de operaţii. Imediat ce a fost stabilizat, tânărul a fost transportat la un spital din capitală.

Poliţia a fost alertată şi din descrieri şi-a dat seama cine este agresorul pe care îl caută la această oră. Agresorului de etnie romă i s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor şi dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii între 5 şi 10 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite